Fysiotherapie Overschie

FYSICO Fysiotherapie staat voor u klaar

Fysiotherapie Overschie nodig? FYSICO neemt uw pijn weg met behulp van fysiotherapie in Overschie. Wij werken altijd doelgericht: revalidatie en functieverbetering. Als patiënt zullen wij u beter leren bewegen door middel van oefeningen. Wij combineren specifieke behandelingen met oefeningen zodat u geleidelijk aan geneest.

Fysiotherapie Overschie Fysico helpt u met Pre- en postoperatieve (loop)training, Lage rug scholing, Voortzetting revalidatie na ziekenhuis of revalidatiecentrum, begeleiding bij arbeidsreïntegratie, begeleiding bij houding gerelateerde klachten en sportrevalidatie.

Fysiotherapie Overschie

Of het nu gaat om sportblessures en ‘vage’ rug en nekpijnen of ouderdomsklachten, fysiotherapie kan veel veranderen. FYSICO werkt enkel samen met erkende fysiotherapeuten die toegelaten zijn tot het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Kijk even rond op de website voor meer informatie of contacteer ons met al uw vragen. 010-4654350 of 06-20669971

Wanneer start u met fysiotherapie Overschie?

Van zodra u merkt dat vanzelfsprekende bewegingen zoals lopen, staan en bukken niet meer normaal aanvoelen. Als u pijn krijgt of moeizaam beweegt ontdekt u de complexiteit van het lichaam met al zijn spieren, botten en gewrichten. Fysiotherapie helpt u bij het aanpakken van uw pijnklachten en zorgt ervoor dat uw blessures genezen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar voor Fysiotherapie Overschie. Komt u uit Rotterdam, klik dan hier.

Fysiotherapie Overschie

Fysiotherapie Overschie

Enkele revalidatie- en oefentherapieën die wij aanbieden:

Maak vandaag nog uw afspraak

Het is niet nodig een verwijsbriefje te halen bij de dokter, u kunt bij ons rechtstreeks een afspraak maken. Wij werken samen met ervaren en gepassioneerde fysiotherapeuten die bekwaam zijn in hun vak. Contacteer ons meteen voor een afspraak, tussen 07:00 en 21:00 op werkdagen op: 010-4654350 of 06-20669971.