Fysiotherapie Rotterdam

FYSICO Fysiotherapie verzorgt fysio met een doel

Fysiotherapie Rotterdam wordt u aangeboden door FYSICO. Wij bieden Fysiotherapie in Rotterdam.

Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Wanneer u een blessure heeft of langdurig last van fysieke pijn is fysiotherapie de oplossing. Bij FYSICO verzorgen we fysiotherapiebehandelingen met als doel: revalidatie en functieverbetering. Daarbij helpt de fysiotherapeut u als patiënt opnieuw te activeren beter te bewegen. Een combinatie van behandelingen met oefentherapie sluit naadloos aan op de nieuwste inzichten binnen de fysio. Kijk even rond op onze website voor meer informatie of contacteer ons met al uw vragen op: 010 465 43 50 of 06 20 66 99

Wat kan de Fysiotherapie Rotterdam voor u betekenen?

Hoewel lopen, staan en bukken voor de meeste mensen vanzelfsprekende bewegingen zijn, kan het zijn dat dit voor u niet zo is. Wanneer u ergens last van krijgt ontdekt u dat het lichaam een complex geheel is van spieren, botten en gewrichten. Blijf niet langer zitten met uw pijn maar schakel meteen een fysiotherapeut in. Fysio is geschikt voor iedereen in Rotterdam! Uiteraard wanneer u uit Overschie komt, klik dan hier.

Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Wij bieden diverse revalidatie- en oefentherapieën aan. Denk aan:

Contacteer ons meteen voor Fysiotherapie Rotterdam!

Bij ons heeft u geen verwijsbriefje nodig. Iedereen is rechtstreeks toegankelijk. Het is handig om bijkomend verzekerd te zijn voor fysiotherapie. Al onze fysiotherapeuten in Rotterdam zijn toegelaten tot het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. U kunt dus zeker zijn van een kwaliteitsvolle behandeling. Contacteer ons meteen voor een afspraak, tussen 07:00en 21:00 op werkdagen op: 010 465 43 50 of 06 20 66 99.